Siirry sisältöön

Yhteistyö­kumppaneille

Onko yrityksesi kiinnostunut yhteistyöstä Suomen frisbeegolfmaajoukkueen kanssa?

Disc Golf Team Finland on frisbeegolfin kotimaista kärkeä edustava uusi huippu-urheilutuote, joka tavoittaa ja yhdistää ympärivuotisesti lajiväkeä sekä tarjoaa yrityksille monipuolisia kumppanuusmahdollisuuksia.

Maajoukkue etsii rinnalleen tavoitteiltaan ja arvopohjaltaan yhteensopivia kumppaneita, joiden kanssa on mahdollista rakentaa tuloksekasta yhteistyötä sekä uusia lukuja suomalaiseen frisbeegolfhistoriaan.

Pelaajan kuva
Julius Jousi / Askel Sports
Markkinointi ja myynti
050 331 7124 julius.jousi@askelsports.fi
Askel Sports vastaa Suomen frisbeegolfliiton kaupallisista kumppanuuksista. Juliukseen voi ottaa yhteyttä maajoukkueen kumppanuuksiin liittyvissä asioissa.
Pelaajan kuva
Henri Pelkonen / Askel Sports
Markkinointi ja myynti
040 537 1449 henri.pelkonen@askelsports.fi
Askel Sports vastaa Suomen frisbeegolfliiton kaupallisista kumppanuuksista. Henriin voi ottaa yhteyttä maajoukkueen kumppanuuksiin liittyvissä asioissa.

Matkassa jo mukana

Noname on suomalainen urheiluvaatemerkki, joka on perustettu vuonna 1999. Noname on erikoistunut teknisten urheiluvaatteiden tuotantoon, myyntiin ja markkinointiin.

Viking Line on suomalainen laiva- ja varustamoyritys, joka liikennöi pohjoisella Itämerellä Suomessa, Ruotsissa ja Baltiassa. Viking Linella on tällä hetkellä käytössä viisi alusta: Gabriella, Cinderella, Glory, Grace ja Viking XPRS.

Painotalo Ässä on nykyaikainen painotalo, jonka toimipiste on Jyväskylässä. Varsinaisen painotyön lisäksi Ässältä hoituvat suunnittelu, varastointi, postitus ja jakelu.

Pocal Oy on vuonna 1988 perustettu, johtava palkitsemiseen keskittynyt yritys, joka on ollut jo pitkään alan markkinajohtaja Suomessa.

Rakennusliike Lapti on monipuolinen ja vakavarainen suomalainen rakennusalan toimija.

Mysunco on keväällä 2023 perustettu suomalainen aurinkolasibrändi. Mysuncon tavoitteena on antaa kuluttajille mahdollisuus ostaa erittäin korkealaatuisia aurinkolaseja kohtuulliseen hintaan.

Missio

Maajoukkuetoiminnan tarkoituksena on edistää suomalaisten frisbeegolfareiden edellytyksiä tähdätä kohti maailman huippua. Maajoukkuetoiminnan ydintoimintaa ovat leiritykset sekä urheilijoille tarjottavat tukitoimet, kuten fysiikkavalmennuksen ja henkisen tuen palvelut.

Lisäksi Disc Golf Team Finland tarjoaa faneille mahdollisuuden seurata suomalaisten huippupelaajien matkaa kansainvälisillä kilpakentillä.

Visio

Maajoukkue yhdistää koko suomalaista frisbeegolfväkeä, houkuttelee lajin pariin uusia seuraajia, mediaa ja kumppaneita sekä edustaa konkreettisesti Suomen frisbeegolfliiton arvoja.

Arvot

Disc Golf Team Finlandin arvot ovat ihailtavuus, rohkeus, lähestyttävyys ja välittäminen. Frisbeegolfmaajoukkue haluaa olla aidosti arvojensa mukainen yhteisö, joka herättää seuraajissaan tunteita, ja josta on helppoa olla ylpeä.