Siirry sisältöön

Noname on suomalainen, vuonna 1999 perustettu urheiluvaatemerkki. Nonamen pääkonttori sijaitsee Vaasassa ja Brand Store Tampereella. Noname on erikoistunut teknisten urheiluvaatteiden tuotantoon, myyntiin ja markkinointiin.

”Ydinsanojamme nonamessa ovat luonto, liikunta ja ainutlaatuisuus.  Nämä osuvat erittäin hyvin yhteen Suomen  frisbeegolfliiton kanssa aloitetun yhteistyön pohjaksi,” kommentoi osaomistaja Kari Arponen.

Noname toteuttaa seurojen ja eri organisaatioiden tuotteita oman kustomoidun designin pohjalta. Lisäksi yrityksen verkkokauppa tarjoaa laajan valikoiman urheiluvaatteita ja -varusteita suoraan asiakkaiden tarpeisiin.

”Useampivuotisessa yhteistyökumppanuudessa on voimaa ja myös mainosarvollisesti frisbeegolf on lajina osoittanut, että se kuuluu kasvaviin yhteisöihin. Haluamme olla mukana tekemässä suomalaista urheilutarinaa. Urheilussa menestys on harvoin sattumaa ja urheilijat tarvitsevat toimivan taustajoukon. Nonamen tuotteiden takana on organisaatio, joka suhtautuu intohimoisesti urheiluun. Tällä on toimivien asujen lisäksi iso merkitys”, kertoo Arponen.