Siirry sisältöön
16.5.2024

Rakennusliike Lapti SFL:n ja DGTF:n yhteistyökumppaniksi

Rakennusliike Lapti Oy on SFL:n ja Disc Golf Team Finlandin yhteistyökumppani. 

Lapti on monipuolinen ja vakavarainen suomalainen rakennusalan toimija. Lapti rakentaa huolella hyvän elämän puitteita ympäri maan: asuntoja, toimitiloja sekä toimivan yhteiskunnan tärkeimpiä tiloja päiväkodeista kouluihin ja hoivakodeista sairaaloihin. Yrityksessä työskentelee reilut 500 henkilöä. 

”Lapti haluaa olla tukemassa laajasti liikuntaa, erityisesti lasten ja nuorten liikuntaa. Frisbeegolf on hieno esimerkki lajista, jossa voi harrastaa matalalla kynnyksellä lähiradoilla tai kilpailla ammattimaisesti. Toivomme mahdollisimman monen nuoren löytävän liikunnasta iloa”, Laptin myynti- ja markkinointijohtaja Jorma Koskelo kertoo. 

Lapti haluaa olla tukemassa lasten ja nuorten liikkumista ja urheilua Tienaa tonni urheiluseuralle -kampanjalla. Kun kuka tahansa Laptilta aikavälillä 1.5.-30.10.2024 asunnon ostanut antaa Laptin myyjälle SFL:n tai liiton jäsenseuran oman kampanjakoodin, Lapti maksaa liitolle tai seuralle 1000 €. 

”Laptin kampanja lasten ja nuorten liikkumisen tukemiseen on todella hieno ja uskon, että sen kautta juniorityötä tekevillä frisbeegolfseuroilla on mahdollisuus saada tukea toimintaansa. Yhteistyö Laptin kanssa sopii hienosti yhteen sen työn kanssa, mitä frisbeegolfliitto ja seurat ovat tehnyt viime vuosina lasten ja nuorten frisbeegolfin harrastusmahdollisuuksien lisäämiseksi. Kannustankin kaikkia seuroja liittymään mukaan Laptin kampanjaan”, kommentoi SFL:n puheenjohtaja Laura Heikkilä

Jos haluat suunnata Laptin tuen SFL:lle lasten ja nuorten liikunnan tukemiseen, anna Laptin myyjälle liiton koodi Suomen frisbeegolfliitto -LAPTI-2792 . Tuen ohjaaminen liitolle ei edellytä asunnon ostajalta muita toimenpiteitä.