Siirry sisältöön
28.3.2024

Pocal Oy on SFL:n ja DGTF:n uusi yhteistyökumppani

Suomen frisbeegolfliitto on solminut yhteistyökumppanuuden palkintoja valmistavan Pocalin kanssa. 

Pocal Oy on vuonna 1988 perustettu, johtava palkitsemiseen keskittynyt yritys, joka on ollut jo pitkään alan markkinajohtaja Suomessa.

– Toiminnassamme olemme aina halunneet panostaa asiakkaillemme tärkeisiin asioihin: mm. nopeisiin ja varmoihin toimituksiin, laajaan sekä uudistuvaan valikoimaan, edulliseen hintatasoon ja hyvään palveluun, kertoo Pocal Oy:n toimitusjohtajana työskentelevä Tuomo Fält.

– Yhteistyö Suomen frisbeegolfliiton ja maajoukkueen kanssa on meille iloinen asia. Frisbeegolf on kasvava ja positiivinen laji, jota voi harrastaa eri tasoilla, pelaamisen ilosta aina ammattilaiseksi asti. Pocal tarjoaa frisbeegolfkilpailuihin vaihtuvan ja laajan malliston palkitsemisvaihtoehtoja, jatkaa Fält.

Pocalin palkintoja nähdään muun muassa ensi kesänä järjestettävissä SM-kilpailuissa.

– Suomen frisbeegolfliitto päivittää tälle vuodelle SM-kilpailujen palkintokäytäntöä niin, että pokaalien sijaan palkitsemme mitalisijoille päässeet nimenomaan mitaleilla. Muutos pokaaleista mitaleihin on tehty kentältä, pelaajilta ja seuraväeltä, saadun palautteen perusteella. Olemme suunnitelleet Pocalin kanssa meille oman mitalin, joka tulee käyttöön kaikissa tämän vuoden SM-kilpailuissa, kertoo liiton puheenjohtaja Laura Heikkilä.

Pocalin tuotevalikoimaan kuuluvat muun muassa lajipalkinnot, pokaalit, mitalit, lasipalkinnot sekä lautaset ja taulut. Tuotevalikoimaan voi tutustua täällä: Palkinnot netistä, tilaa nopeasti joustavilla toimitusajoilla. (pocal.fi)