Siirry sisältöön
20.3.2023

Noname maajoukkueen repunkantajaksi

Noname ja Suomen frisbeegolfliitto ovat solmineet monivuotisen yhteistyökumppanuuden.

Noname on suomalainen urheiluvaatemerkki, joka on perustettu vuonna 1999. Nonamen pääkonttori sijaitsee Vaasassa ja Brand Store Tampereella. Noname on erikoistunut teknisten urheiluvaatteiden tuotantoon, myyntiin ja markkinointiin. Noname toteuttaa seurojen ja eri organisaatioiden tuotteita oman kustomoidun designin pohjalta. Lisäksi yrityksen verkkokauppa tarjoaa laajan valikoiman urheiluvaatteita ja -varusteita suoraan asiakkaiden tarpeisiin.

”Ydinsanojamme nonamessa ovat luonto, liikunta ja ainutlaatuisuus.  Nämä osuvat erittäin hyvin yhteen Suomen  frisbeegolfliiton kanssa aloitetun yhteistyön pohjaksi”, kertoo osaomistaja Kari Arponen.

Noname haluaa omalta osaltaan olla nostamassa frisbeegolfin arvostusta, myös aktiiviharrastajapiirien ulkopuolella. ”Useampivuotisessa yhteistyökumppanuudessa on voimaa ja myös mainosarvollisesti frisbeegolf on lajina osoittanut, että se kuuluu kasvaviin yhteisöihin. Haluamme olla mukana tekemässä suomalaista urheilutarinaa”, kommentoi Arponen.

“Olemme todella innoissamme yhteistyöstä nonamen kanssa. On upeaa, että aikaisempien vuosien yhteistyö maajoukkueasujen kanssa on kasvanut nyt isommaksi kumppanuudeksi, SFL:n puheenjohtaja Laura Heikkilä kommentoi.