Siirry sisältöön
28.6.2024

Laania Oy SFL:n ja DGTF:n uusi yhteistyökumppani

Suomen frisbeegoflliitto ja Laania Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka tavoitteena on edistää frisbeegolfin kasvua ja kehitystä Suomessa. Laania Oy on suomalainen metsäalan yritys, joka tarjoaa metsänomistajille vastuullisia metsänhoito- ja puukauppapalveluita. 

Laania Oy haluaa tukea frisbeegolfia, koska laji edistää yhteisöllisyyttä ja luonnossa liikkumista. Hyvän mielen lajissa kaikenlaiset ihmiset voivat osallistua ja sen harrastaminen on mahdollista matalalla kynnyksellä. Laania Oy näkee myös, että frisbeegolf on yksi tapa lisätä ihmisten kiinnostusta ja arvostusta metsäluontoa kohtaan.

– Olemme iloisia ja innostuneita tästä yhteistyöstä, joka hyödyttää molempia osapuolia. Frisbeegolf on laji, joka sopii erinomaisesti Laania Oy:n arvoihin ja visioon. Uskomme, että voimme yhdessä SFL:n kanssa edistää suomalaisten innostusta lajiin, edistää kaiken ikäisten liikkumista ja luontokokemuksia, sanoo Laania Oy:n toimitusjohtaja Tomi Vartiamäki.

– Metsä on Laaniaa ja frisbeegolfia yhdistävä tekijä. On sitten kyse puiden kaatamisesta tai kuorikatteen käytöstä radan maisemoinnissa, metsään ja puihin liittyvät työt ovat tuttuja ratoja ylläpitäville jäsenseuroille. Olemme iloisia voidessamme aloittaa yhteistyön Laanian kanssa, liiton puheenjohtaja Laura Heikkilä kommentoi.