Siirry sisältöön
5.9.2023

Kotimainen kärkikiertue jatkuu Heinolassa – mukana useita DGTF:n pelaajia

Frisbeegolfin kotimaisen kärkikiertueen Prodigy Disc Pro Tourin neljäs osakilpailu pelataan Heinolassa, Kippasuo DiscGolfParkissa 8.-10.9.2023. Kolmipäiväisessä osakilpailussa pelataan yksi kierros päivässä väliaikalähdöillä.

Avoimen luokan (MPO) kilpailuun Heinolaan on ilmoittautunut korkeimmalla ratingilla 1029 Disc Golf Team Finland -pelaaja Lauri Lehtinen (Jyväskylän Liitokiekkoilijat). Mauri Villmann (Viro) osallistuu kisaan toiseksi parhaalla ratingilla 1024 ja Rasmus Saukkoriipi (Nousten Frisbeegolf) ratingilla 1020.

Osakilpailussa nähdään myös DGTF-pelaajat Mikael Häme (Lahden Frisbee Club), Daniel Davidsson (Tampereen Frisbeeseura), Kristian Kuoksa (Oulun frisbeeseura) ja Samuel Hänninen (Talin Tallaajat).

Kiertueen kokonaispistekilpailussa jaetussa johdossa ovat tällä hetkellä Joonas Aalto (Rauman Frisbee) ja Ville Ahokas (Lords of Disc Golf), jotka ovat niin ikään mukana Heinolassa. Kolmantena yhteispisteissä on Lauri Lehtinen.

Naisten avoimen luokan kokonaiskiertuetta johtaa tällä hetkellä Disc Golf Team Finland -pelaaja Olivia Kindstedt (Porvoon frisbeegolfseura), joka lähtee kisaan parhaalla ratingilla 925. Kokonaispisteissä toisena on Jenna Hirsimäki (FrisbeeGolfClub Hyrylä) ja kolmantena Emilia Kallio (Siikaisten Sisu). Kindstedt ja Hirsimäki ovat mukana myös Heinolassa.

DGTF-pelaaja Jenni Karppinen (Frisbeegolfseura Fore) osallistuu kisaan toiseksi parhaalla ratingilla 923.

Osakilpailun tulokset päivittyvät Disc Golf Metrixiin.

Kierrosten jälkituotannosta avoimen luokan osalta vastaa Disc Golf Finland, ja naisten avoimen luokan osalta Disc Golf Stream Suomi.