Siirry sisältöön
15.2.2024

Disc Golf Pro Tour käynnistyy Yhdysvalloissa

Suomessa talvi on vielä täydessä vauhdissaan, eikä paukkupakkasilta ole säästytty. Yhdysvalloissa kesä kuitenkin tekee tuloaan kovaa vauhtia. Frisbeegolfin ammattilaiskiertue, Disc Golf Pro Tour on alkamassa Floridassa. Kuten myös viime vuonna, kiertue starttaa All-Stars Weekendillä, 16.-18.2.

All-Stars Weekend kerää koolle viime kauden terävimmän kärjen niin avoimen- kuin naisten luokan osalta. Kilpailijat jaetaan yhteensä neljään joukkueeseen, kaksi avoimen luokan ja kaksi naisten luokan joukkuetta. Joukkueet ottavat mittaa toisistaan taitokilpailussa, parikilpailussa ja yksilökilpailussa.

Disc Golf Team Finlandin ensimmäinen pysäkki

Tämän vuoden kilpailu eroaa viime vuodesta siten, että joukkueisiin on otettu vierailevia tähtiä taitokilpailuun. Disc Golf Team Finlandista tämän vuoden kilpailuun osallistuu Henna Blomroos ja Eveliina Salonen. Blomroos osallistuu kilpailuun Ohn Scogginsin joukkueessa.

Molemmat heistä osallistuvat myös perjantaina käytävään taitokilpailuun. Taitokilpailu poikkeaa viime vuodesta siten, että siinä kilpaillaan yksilöinä, ei joukkueessa. Taitokilpailu koostuu kolmesta osa-alueesta, pituusheitto, tarkkuus ja puttaus. Blomroos ja Salonen osallistuvat näistä pituusheittoon.

All-Stars Weekend tarjoaa pelaajille erinomaisen mahdollisuuden kilpailla ensi viikonloppuna pelattavan Chess.com Invitationalin radalla.

Kilpailujen seuraaminen

Disc Golf Pro Tourin kilpailuja voi tänä vuonna seurata jälleen Disc Golf Networkin kautta livenä. Edellisistä vuosista poiketen, tänä vuonna tulospalveluna toimii PDGA Live. Tästä seuraamaan lauantain parikilpailua ja sunnuntain yksilökilpailua.